SST EVENTS & TRAINING CALENDAR

Jan
20
Sat
Saturday: Dulwich College – 2 Hours @ Dulwich College
Jan 20 @ 12:30 pm – 2:30 pm

Session description:
We hire 3 lanes in this 25 metre pool. Session usually coached by Steve Baker.

Arrival instructions:
Please tell the reception desk you have come for a trial with Spencer Swim Team. If you become a regular at this session, you will need to buy an access card from the College, current charge £5. Look for Irina or Jess poolside.

Saturday: Putney Leisure Centre – 1.5 Hours @ Putney Leisure Centre
Jan 20 @ 5:30 pm – 7:00 pm

Session description:
We hire 3 or more lanes for these sessions, enabling a wider spread of swimming training abilities. Sessions are usually coached by Irving Dixon or Steve Baker. During this session the fastest lane usually swims over 4000m and the slowest lane 2500m. This session tends to be more volume focused.

Arrival instructions:
We congregate in café area before the session. Check-in with Cheryl, Brian, Chris or Laura.

Jan
21
Sun
Sunday: Putney Leisure Centre – 1.5 Hours @ Putney Leisure Centre
Jan 21 @ 7:30 pm – 9:00 pm

Session description:
We hire 3 or more lanes for these sessions, enabling a wider spread of swimming training abilities. Sessions are usually coached by Irving Dixon or Steve Baker. During this session the fastest lane usually swims over 4000m and the slowest lane 2500m. This session tends to be focused on speed and technique work.

Arrival instructions:
We congregate in café area before the session. Check-in with Cheryl, Brian, Chris or Laura.

Jan
22
Mon
Monday: Crystal Palace National Sports Centre – 1.5 Hours @ Crystal Palace National Sports Centre
Jan 22 @ 7:30 pm – 9:00 pm

Session description:
We hire two lanes, usually 5 and 6 in the Competition (50m) pool. We congregate poolside. The session is usually coached by Steve Baker, Head of Coaching. During this session, the fast lane covers around 4000 metres, slower lane over 3000 metres.
Arrival instructions:
Look for Irina or Jess poolside.

Jan
23
Tue
Tuesday: Crystal Palace National Sports Centre – 1.5 Hours @ Crystal Palace National Sports Centre
Jan 23 @ 7:00 pm – 8:30 pm

Session description:
We hire two lanes, usually 2 and 3 in the Competition (50m) pool. We congregate poolside. During this session, the fast lane covers around 4000 metres, slower lane over 3000 metres.

Arrival instructions:
Look for Jess or Irina poolside.

Jan
24
Wed
Wednesday: Putney Leisure Centre – 1.5 Hours @ Putney Leisure Centre
Jan 24 @ 9:00 pm – 10:30 pm

Session description:
We hire 3 or more lanes for these sessions, enabling a wider spread of swimming training abilities. Sessions are usually coached by Irving Dixon or Steve Baker. During this session the fastest lane usually swims over 4000m and the slowest lane 2500m. This session tends to be more volume focused.

Arrival instructions:
We congregate in café area before the session. Check-in with Cheryl, Brian, Chris or Laura.

Jan
25
Thu
Thursday: Ernest Bevin College – 1.5 Hours @ Ernest Bevin College
Jan 25 @ 8:00 pm – 9:30 pm
Jan
27
Sat
Saturday: Dulwich College – 2 Hours @ Dulwich College
Jan 27 @ 12:30 pm – 2:30 pm

Session description:
We hire 3 lanes in this 25 metre pool. Session usually coached by Steve Baker.

Arrival instructions:
Please tell the reception desk you have come for a trial with Spencer Swim Team. If you become a regular at this session, you will need to buy an access card from the College, current charge £5. Look for Irina or Jess poolside.

Saturday: Putney Leisure Centre – 1.5 Hours @ Putney Leisure Centre
Jan 27 @ 5:30 pm – 7:00 pm

Session description:
We hire 3 or more lanes for these sessions, enabling a wider spread of swimming training abilities. Sessions are usually coached by Irving Dixon or Steve Baker. During this session the fastest lane usually swims over 4000m and the slowest lane 2500m. This session tends to be more volume focused.

Arrival instructions:
We congregate in café area before the session. Check-in with Cheryl, Brian, Chris or Laura.

Jan
28
Sun
Sunday: Putney Leisure Centre – 1.5 Hours @ Putney Leisure Centre
Jan 28 @ 7:30 pm – 9:00 pm

Session description:
We hire 3 or more lanes for these sessions, enabling a wider spread of swimming training abilities. Sessions are usually coached by Irving Dixon or Steve Baker. During this session the fastest lane usually swims over 4000m and the slowest lane 2500m. This session tends to be focused on speed and technique work.

Arrival instructions:
We congregate in café area before the session. Check-in with Cheryl, Brian, Chris or Laura.